|
Autor | Mesaj |
---|
cosmin LAZIO Addict
Mesaje : 424 Data de înscriere : 16/04/2016 Vârstă : 27 Localitate : bucuresti Account ID Gameranger * : jesse201
| Subiect: CLUB WORLD CUP Mar 23 Aug 2016, 23:53 | |
| Salut m-am gandit la o competitie noua ceva gen campionatul mondial al cluburilor cu echipe de pe fiecare continent si sa avem 4 grupe a cate 4 echipe in fiecare grupa jucandu-se un singur meci intre echipe si se vor califica primele 2 clasate din fiecare grupa .
Va multumesc astept pareri |
|
| |
bobu Administrator
Mesaje : 2411 Data de înscriere : 27/03/2013 Vârstă : 36 Localitate : Brasov Account ID Gameranger * : bobu11
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mar 23 Aug 2016, 23:59 | |
| - cosmin a scris:
- Salut m-am gandit la o competitie noua ceva gen campionatul mondial al cluburilor cu echipe de pe fiecare continent si sa avem 4 grupe a cate 4 echipe in fiecare grupa jucandu-se un singur meci intre echipe si se vor califica primele 2 clasate din fiecare grupa .
Va multumesc astept pareri Cu echipe de pe fiecare continenet nu ai cum sa faci.Nu sunt egale din punct de vedere al calitatii jucatorilor.Nu putem compara echipele din europa cu cele din australia sau america. |
|
| |
Punctuletz88 V.I.P
Mesaje : 2439 Data de înscriere : 13/05/2012 Vârstă : 36 Localitate : Rosiori De Vede Account ID Gameranger * : punctuletz88
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 00:06 | |
| eu as zice daca s-ar alege cate 4 echipe echipe de pe fiecare continent sa zicem din europa Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, PSG si restul sa se faca se ia la licitatii, din america de sud sa zicem Botafogo, Sao Paulo, Fluminense, Santos si tot asa se faca licitatii cu jucatori de la orice echipa fie ea din europa fie de oriunde! |
|
| |
cosmin LAZIO Addict
Mesaje : 424 Data de înscriere : 16/04/2016 Vârstă : 27 Localitate : bucuresti Account ID Gameranger * : jesse201
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 00:25 | |
| - Punctuletz88 a scris:
- eu as zice daca s-ar alege cate 4 echipe echipe de pe fiecare continent sa zicem din europa Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, PSG si restul sa se faca se ia la licitatii, din america de sud sa zicem Botafogo, Sao Paulo, Fluminense, Santos si tot asa se faca licitatii cu jucatori de la orice echipa fie ea din europa fie de oriunde!
eu m-am gandit sa aleg echipe echilibrate din europa adica cat de cat echivalente cu restul echipelor ceva gen Villareal Southmapton sau Sassuolo |
|
| |
cosmin LAZIO Addict
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 00:26 | |
| - cosmin a scris:
- Punctuletz88 a scris:
- eu as zice daca s-ar alege cate 4 echipe echipe de pe fiecare continent sa zicem din europa Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, PSG si restul sa se faca se ia la licitatii, din america de sud sa zicem Botafogo, Sao Paulo, Fluminense, Santos si tot asa se faca licitatii cu jucatori de la orice echipa fie ea din europa fie de oriunde!
eu m-am gandit sa aleg echipe echilibrate din europa adica cat de cat echivalente cu restul echipelor ceva gen Villareal Southmapton sau Sassuolo Dar mai vorbim vedem cum facem |
|
| |
cosmin LAZIO Addict
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 19:13 | |
| |
|
| |
cristidx V.I.P
Mesaje : 678 Data de înscriere : 06/10/2013 Vârstă : 26 Localitate : Craiova Account ID Gameranger * : cristi18
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 19:28 | |
| |
|
| |
johhn Jucator expert
Mesaje : 265 Data de înscriere : 10/01/2016 Vârstă : 34 Localitate : iasi Account ID Gameranger * : dorinvenom
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Mier 24 Aug 2016, 23:43 | |
| e buna ideea..... doar ca trebuie facut in asa fel sa fie echipele echilibrate... chiar daca pui din europa zenit de ex, trebuie sa pui din celelalte continente cam genu ala de echipe si prin asia nush daca sunt !!!
Poate doar sa le echilibram cu niste juc modici, ca ex: nu pui ronaldo la o echipa dinn australia sau din astia buni pui.... demba ba sa zicem sau ceva de genu !
Trebuie gandita treaba , dar ar fi frumos ! |
|
| |
Forsakensoldier Administrator
Mesaje : 250 Data de înscriere : 16/04/2016 Vârstă : 26 Localitate : Brasov Account ID Gameranger * : 2881333 User Gameranger * : Forsaken
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Vin 26 Aug 2016, 19:45 | |
| |
|
| |
ANDREY92 Organizator de Cupe
Mesaje : 840 Data de înscriere : 15/10/2010 Vârstă : 32 Localitate : Iasi Account ID Gameranger * : andrei92 User Gameranger * : de la foarte bine in sus :-*
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Vin 26 Aug 2016, 22:19 | |
| pro...cu transferuri ca sa fie echipele echilibrate |
|
| |
xxl Administrator
Mesaje : 2768 Data de înscriere : 27/09/2010 Vârstă : 42 Localitate : Arad Account ID Gameranger * : 1008334 User Gameranger * : don corleone
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP Sam 27 Aug 2016, 13:09 | |
| ar fi frumos sa se faca aceasta cupe cu echipe de aceasi valoare ...de ex intai luam echipe din asia daca acestea au de ex numai 2 stele apoi vom cauta echipe din america de nord(S.U.A) echipe de maxim 2,5 stele, apoi echipe din america de sud(brazilia, argentina) tot maxim 2,5 stele, apoi europa tot de maxim 2,5 stele asa nu mai pierdem vremea cu management si echipele vor fi echilibrate .... si eventual echipele sa fie extrase la sorti |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CLUB WORLD CUP | |
| |
|
| |
|