Punctuletz88 V.I.P
Mesaje : 2439 Data de înscriere : 13/05/2012 Vârstă : 36 Localitate : Rosiori De Vede Account ID Gameranger * : punctuletz88
| Subiect: Propunere World Cup 2014 Joi 17 Oct 2013, 02:37 | |
| Propun si eu cupa World Cup 2014 sa fie cu 16 echipe cu numere de la 1 la 16 si sa fie fisier cu parola si ca fiecare sa isi aleaga un numar de la 1 la 16 astept parerile voastre.Am sa ma ocup eu de fisier si tot ce tine de grupe! |
|
xxl Administrator
Mesaje : 2768 Data de înscriere : 27/09/2010 Vârstă : 42 Localitate : Arad Account ID Gameranger * : 1008334 User Gameranger * : don corleone
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Sam 19 Oct 2013, 13:51 | |
| - punctuletz88 a scris:
- Propun si eu cupa World Cup 2014 sa fie cu 16 echipe cu numere de la 1 la 16 si sa fie fisier cu parola si ca fiecare sa isi aleaga un numar de la 1 la 16 astept parerile voastre.Am sa ma ocup eu de fisier si tot ce tine de grupe!
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat |
|
Punctuletz88 V.I.P
Mesaje : 2439 Data de înscriere : 13/05/2012 Vârstă : 36 Localitate : Rosiori De Vede Account ID Gameranger * : punctuletz88
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Lun 21 Oct 2013, 00:25 | |
| - xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
- Propun si eu cupa World Cup 2014 sa fie cu 16 echipe cu numere de la 1 la 16 si sa fie fisier cu parola si ca fiecare sa isi aleaga un numar de la 1 la 16 astept parerile voastre.Am sa ma ocup eu de fisier si tot ce tine de grupe!
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat nu prea te-am vazut on sa iti explic mai multe! |
|
xxl Administrator
Mesaje : 2768 Data de înscriere : 27/09/2010 Vârstă : 42 Localitate : Arad Account ID Gameranger * : 1008334 User Gameranger * : don corleone
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Lun 21 Oct 2013, 12:47 | |
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat nu prea te-am vazut on sa iti explic mai multe! vineri, sambata si duminica am fost on am vorbit cu cativa de pe forum si am si dat mesaje cu cine am de jucat si cu inscrieri pt noua editie..dar saptamana asta nu cred ca o sa fiu online pt ca sunt f ocupat..eventual vorbeste cu ifrimg |
|
Punctuletz88 V.I.P
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Lun 21 Oct 2013, 18:35 | |
| - xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat nu prea te-am vazut on sa iti explic mai multe! vineri, sambata si duminica am fost on am vorbit cu cativa de pe forum si am si dat mesaje cu cine am de jucat si cu inscrieri pt noua editie..dar saptamana asta nu cred ca o sa fiu online pt ca sunt f ocupat..eventual vorbeste cu ifrimg cand o sa il gasesc si pe el atunci! |
|
xxl Administrator
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Sam 26 Oct 2013, 17:16 | |
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat nu prea te-am vazut on sa iti explic mai multe! vineri, sambata si duminica am fost on am vorbit cu cativa de pe forum si am si dat mesaje cu cine am de jucat si cu inscrieri pt noua editie..dar saptamana asta nu cred ca o sa fiu online pt ca sunt f ocupat..eventual vorbeste cu ifrimg cand o sa il gasesc si pe el atunci! in cupa toamnei am ajuns la finala asa ca astept sa dam drumul la cupa pe care ai propus-o..astept sa ma cauti pentru detalii |
|
Anakin Administrator onorific
Mesaje : 749 Data de înscriere : 27/09/2010 Vârstă : 34 Localitate : Arad User Gameranger * : Calumea !
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 Joi 07 Noi 2013, 19:59 | |
| - xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
- xxl a scris:
- punctuletz88 a scris:
ok man sunt de acord cauta-ma pe mesenger sa vorbim mai detailat nu prea te-am vazut on sa iti explic mai multe! vineri, sambata si duminica am fost on am vorbit cu cativa de pe forum si am si dat mesaje cu cine am de jucat si cu inscrieri pt noua editie..dar saptamana asta nu cred ca o sa fiu online pt ca sunt f ocupat..eventual vorbeste cu ifrimg cand o sa il gasesc si pe el atunci! in cupa toamnei am ajuns la finala asa ca astept sa dam drumul la cupa pe care ai propus-o..astept sa ma cauti pentru detalii xxl, eu zic daca faceti cupa, sa puneti 8 - 10 - 12 echipe maxim... si le imparti in 2 grupe, Grupa A si Grupa B, 16 echipe e destul de greu de crezut ca se aduna, si pe langa asta, mereu au existat probleme cu cei care au echipe mici (abandonuri, joaca 1 meci, maxim 2, etc) ...stiu din experienta... si inca ceva, sunt deja 2 cupe in desfasurare, asteptati pana se termina Cupa de Noiembrie sau Editia Aniversara, 6 ani... ok ? Nu dati drumul la 4 cupe odata ca e greu de crezut ca se poate juca in atatea locuri odata, mai ales ca e si campionatul. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere World Cup 2014 | |
| |
|