LAZIOFOREVER

AcasaCăutareUltimele imaginiConectareÎnregistrare

Pagina de start

Distribuiţi

MANAGEMENT ORIGINAL

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Doriti un campionat cu management Original ?
Da
MANAGEMENT ORIGINAL Vote_lcap81%MANAGEMENT ORIGINAL Vote_rcap
 81% [ 13 ]
Nu
MANAGEMENT ORIGINAL Vote_lcap19%MANAGEMENT ORIGINAL Vote_rcap
 19% [ 3 ]
Total voturi : 16

AutorMesaj
OneZ
LAZIO Addict
LAZIO Addict
OneZ

Data de înscriere : 24/11/2015
Vârstă : 28

MANAGEMENT ORIGINAL Empty
MesajSubiect: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 19:32

.

Sunteti de acord sa organizam o cupa permanenta cu MANAGEMENT ( transferuri , licitatii )  in care se va juca  cu FISIER ORIGINAL ?

V-ati saturat de robotii din fisierul 2016 ? 

Astept raspunsuri. Fara aberatii.

Eu si Myha_CR7  ne vom planifica timpul si vom organiza aceasta cupa , avem nevoie de acceptul majoritatii de jucatori .

P.S. : Nu vrem sa inlocuim celalalt management , fiecare joaca unde ii face placere.

Ultima editare efectuata de catre OneZ in Mar 10 Mai 2016, 19:39, editata de 1 ori
Sus In jos
iony seby
V.I.P
V.I.P
iony seby

Data de înscriere : 26/05/2012
Account ID Gameranger * : 2647894
User Gameranger * : iony_seby

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 19:36

DA AR FI SUPER OK ASTEPT SA II DATI DRUMUL AICI SE JOACA FOTBALUL CURAT
Sus In jos
RAZViMITI
Jucator veteran
Jucator veteran
RAZViMITI

Data de înscriere : 16/05/2015
Account ID Gameranger * : razvy_miti

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 19:45

Ar fi interesat dar nu cred ca se vor inscrie prea multi jucatori
Sus In jos
OneZ
LAZIO Addict
LAZIO Addict
OneZ

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 19:47

RAZViMITI a scris:
Ar fi interesat dar nu cred ca se vor inscrie prea multi jucatori
Crede-ma ca suntem foarte seriosi cu , cupa aceasta  , si vom incerca o organizare putin diferita de managementul cu fisier 2016 , o sa fie foarte interesanta cupa , cu cat adunam voturi mai repede cu atat ii dam drumul mai repede.
Sus In jos
Punctuletz88
V.I.P
V.I.P
Punctuletz88

Data de înscriere : 13/05/2012
Vârstă : 36
Account ID Gameranger * : punctuletz88

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 19:49

ajut eu la facerea fisierului daca este nevoie va ajut cu mare placere
Sus In jos
cosmin
LAZIO Addict
LAZIO Addict
cosmin

Data de înscriere : 16/04/2016
Vârstă : 27
Account ID Gameranger * : jesse201

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 20:25

Eu am votat NU,dar m-am razgandit,ar fi interesant si un management cu fisier original,asa ca votez DA
Sus In jos
Marian
LAZIO Addict
LAZIO Addict
Marian

Data de înscriere : 17/05/2015
Vârstă : 23
Account ID Gameranger * : marinmafia2010
User Gameranger * : Din dragoste se naste ura !

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 21:13

Prima data nu am fost de acord am dat NU ,dar m-am razgandit  asa ca o sa incurajez aceasta cupa .. sunt curios cum o sa fie cu organizarea cu tot . sa vedem cat o sa tina .. ! si diferenta intre asta si Managementul cu FISIERUL 2016
#DA

Ultima editare efectuata de catre Marian in Mar 10 Mai 2016, 23:07, editata de 1 ori
Sus In jos
bobu
Administrator
Administrator
bobu

Data de înscriere : 27/03/2013
Account ID Gameranger * : bobu11

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 21:48

Din partea mea aveți tot sprijinul.Cu promisiunea sa ca Ocupați voi de tot campionatul(management,reclamații,Clasament ligi,..absolut tot).Deci si din partea mea aveți răspuns pozitiv.Astept sa voteze si ceilalți playeri din lazio si va voi deschide editie noua.
Sus In jos
Punctuletz88
V.I.P
V.I.P
Punctuletz88

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 21:54

ajut si eu cu ce se poate daca se organizeaza!
Sus In jos
Mike
Moderator
Moderator
Mike

Data de înscriere : 24/08/2012
Vârstă : 29
Account ID Gameranger * : MihaiTataru

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 22:17

Multumim tuturor pentru sprijin,va rog sa mai contactati si voi(daca se poate) playeri cu care va cunoasteti sa obtinem cat mai multe voturi pentru a da startul la management cat mai repede.
Sus In jos
IuLLy23
V.I.P
V.I.P
IuLLy23

Data de înscriere : 30/12/2014
Vârstă : 31
Account ID Gameranger * : iulian_fifa23

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 22:31

Eu as fi de acord, dar nu am timp sa joc in 2 managementuri simultan. Daca ar fi fost doar asta, as fi votat da.
Sus In jos
ManchesterUnited
Winner
Winner
ManchesterUnited

Data de înscriere : 22/11/2015
Vârstă : 24
Account ID Gameranger * : fcmanunited

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 23:04

De acord, s-ar putea sa revin si eu in proportie de 60% Very Happy
Sus In jos
bobu
Administrator
Administrator
bobu

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMar 10 Mai 2016, 23:38

IuLLy23 a scris:
Eu as fi de acord, dar nu am timp sa joc in 2 managementuri simultan.  Daca ar fi fost doar asta, as fi votat da.
Daca toata lumea opteaza pt fisierul original,ramanem o editie sau doua numai cu originalul.Vedem cum merge.Oricum fisierul 2016 il pastram pt ca lucram intens la el,am analizat toate propunerile voastre,vis-a-vis de jucatorii umflati si cei care chiar merita sa li se mai schimbe unele calitati.Tot ce s-a propus a fost analizat si pus in practica,in intregime(varianta dvs sau cu mici modificari).Tin sa ii multumesc lui Miha,vad ca isi da interesul maxim pt acest site bravo ba !
In concluzie,daca lumea vrea fisier 2011,asa va fi,incercam sa vedem cum merge.Daca nu are succes fisierul 2011,revenim la cel nou 2016 care este mult mai echilibrat decat in prima editie.Era normal sa fie dezechilibrat pt ca au fost creati multi jucatori.
Sus In jos
OneZ
LAZIO Addict
LAZIO Addict
OneZ

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 00:32

Bobule daca bagi fisierul original in management lazio sigur dupa 2-3 editii vrei sa revii la cel 2016 , eu zic sa lasi cupa asta deoparte sa o moderam noi separat , pentru ca daca bagi acum fisier original dupa aceea nu o sa se mai inscrie nimeni daca noi dorim sa continuam aceasta cupa....dar daca decizia ta e sa il inlocuiesti pe cel 2016 cu acesta , n-am nimic impotriva , tu esti administratorul.

Eu nu mai doresc sa joc cu cel 2016 pentru ca este facut foarte prost....jucatori de genu Tevez cu acc 90 si ceva si str 83....si joaca prin Argentina i s-a dus vremea...Jackson Matrinez joaca in China cu niste amatori...Opara care mai ai putin si il faci cat Boateng...etc... Myha mi-a aratat niste variante de jucatori ok , daca tu ramai la ideea lui de fisier n-am nimic impotriva si revin si eu.
Sus In jos
bobu
Administrator
Administrator
bobu

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 07:38

Dacă merge treaba cu fișierul original,nu am nimic împotriva sa jucam cu ala.Doar ca nu putem lasa doua campionate de management,e prea mult.Editia urmstoare începem cu fișier original dacă asa vrea majoritatea.Fisierul 2016 a fost mult îmbunătățit,cu ajutorul lui Miha.Acum o sa ma uit si la cei trei jucatori amintiți de tine.
Sus In jos
bobu
Administrator
Administrator
bobu

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 07:44

Ideea e sa aplicam cea mai buna pt membrii Lazio,asta e tot ce contează.Eu cred ca dacă ar fi sa lăsam ambele variante de management,pe lângă faptul ca ar dimpreună mult,Asa cum am zis mai sus,s-ar si împarți jucătorii si nu iese mai nimic in niciun campionat.
Sus In jos
Punctuletz88
V.I.P
V.I.P
Punctuletz88

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 09:02

bobu a scris:
Ideea e sa aplicam  cea mai buna pt membrii Lazio,asta e tot ce contează.Eu cred ca dacă ar fi sa lăsam ambele variante de management,pe lângă faptul ca ar dimpreună mult,Asa cum am zis mai sus,s-ar si împarți jucătorii si nu iese mai nimic in niciun campionat.
sa mai jucat cu 2 managemente si totul a fost bine din cate imi aduc eu aminte!
Sus In jos
OneZ
LAZIO Addict
LAZIO Addict
OneZ

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 09:41

bobu a scris:
Ideea e sa aplicam  cea mai buna pt membrii Lazio,asta e tot ce contează.Eu cred ca dacă ar fi sa lăsam ambele variante de management,pe lângă faptul ca ar dimpreună mult,Asa cum am zis mai sus,s-ar si împarți jucătorii si nu iese mai nimic in niciun campionat.
Ok , sa anunti si tu cu o zi inainte daca bagi fisier original pentru ca am alte preferinte de echipe sa le pot posta si eu.
Sus In jos
MarTzYaNNN
Administrator
Administrator
MarTzYaNNN

Data de înscriere : 20/01/2014
Vârstă : 32

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 09:59

Asta spun si eu daca majoritatea isi doreste sa jucam cu FISIERUL 2011 nu are rost sa facem 2 campionate cu management asa ca daca majoritatea vrea FISIERUL 2011 atunci urmatoarea editie de management va fii cu fisierul 2011.
Sus In jos
X3n0n
Moderator Global
Moderator Global
X3n0n

Data de înscriere : 16/11/2013
Vârstă : 29
Account ID Gameranger * : X3n0nZz
User Gameranger * : A castiga este o stare de spirit

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 10:37

Eu sunt de acord!! De mult vroiam sa se organizeze managment cu fisier original!!
Sus In jos
bobu
Administrator
Administrator
bobu

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 11:27

Mai da si tu(onez),câte un mass,sa mai vedem si părerile altora.In principiu cred ca vom organiza următoarea editie,asa cum a zis si martzy,management cu fișier 2011.
Sus In jos
OneZ
LAZIO Addict
LAZIO Addict
OneZ

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 17:12

In principiu lumea doreste fisier original , asa ca trebuiesc anuntati playerii pentru ca cei care au postat la inscrieri se gandesc ca jucam cu fisier 2016 si sa isi revizuiasca echipele postate.
Sus In jos
johhn
Jucator expert
Jucator expert
johhn

Data de înscriere : 10/01/2016
Vârstă : 34
Account ID Gameranger * : dorinvenom

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 17:47

Salutare......

Sa incepem, eu am zis demult un fisier original, ar schimba cu 20% fata jocului chiar daca fisierul este vechi totusi este cel perfect pentru acest joc.
In legatura cu fisierul 2016, ideea in sine este buna dar sa fie facut cativa jucatori importanti pe baza fisierului original, adica un exemplu.... bosquets sa fie facut sa poate fi folosit si inca 20-30 de juc maxim care exista in fifa, clar ca atunci cand faci jucatori de la 0 care nu exista in fifa 11, clar ca se creeaza si mai multe buguri e normal pentru ca e ceva ce nu e al fifei ca sa zic asa, eu cred ca e singurul mod prin care fifa 11 se poate juca cu fisier 2016 aproape de original. Fisierul de acum influenteaza jocul foarte mult!

Cu fisierul original e mult mai bine.... desi si acolo sunt cativa buguiti dar sunt bugurile lor , asta e, macar ne lipsim de ale noastre.

Votez fisier original peste tot !!!

Si pe langa asta vreau sa mai fac o precizare, cred ca trebuie schimbat putin si modul de desfasurare, ceva mai nou ar merge.

Sus In jos
Love_Bubu
Cocalar
Cocalar
Love_Bubu

Data de înscriere : 02/07/2012
Vârstă : 35

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 17:59

Sunt de acord !
Sus In jos
ManchesterUnited
Winner
Winner
ManchesterUnited

Data de înscriere : 22/11/2015
Vârstă : 24
Account ID Gameranger * : fcmanunited

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitimeMier 11 Mai 2016, 18:10

johhn a scris:
Salutare......

Sa incepem, eu am zis demult un fisier original, ar schimba cu 20% fata jocului chiar daca fisierul este vechi totusi este cel perfect pentru acest joc.
In legatura cu fisierul 2016, ideea in sine este buna dar sa fie facut cativa jucatori importanti pe baza fisierului original, adica un exemplu....   bosquets sa fie facut sa poate fi folosit si inca 20-30 de juc maxim care exista in fifa, clar ca atunci cand faci jucatori de la 0  care nu exista in fifa 11, clar ca se creeaza si mai multe buguri e normal pentru ca e ceva ce nu e al fifei ca sa zic asa,  eu cred ca e singurul mod prin care fifa 11 se poate juca cu fisier 2016 aproape de original. Fisierul de acum influenteaza jocul foarte mult!

Cu fisierul original e mult mai bine.... desi si acolo sunt cativa buguiti dar sunt bugurile lor , asta e, macar ne lipsim de ale noastre.

Votez fisier original peste tot !!!

Si pe langa asta vreau sa mai fac o precizare, cred ca trebuie schimbat putin si modul de desfasurare, ceva mai nou ar merge.

De acord, si eu vreau fisier original si ar fi bine sa schimbati si modul de desfasurare ca s-a invechit ,trebuie ceva mai incitant.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: MANAGEMENT ORIGINAL   MANAGEMENT ORIGINAL Icon_minitime

Sus In jos

MANAGEMENT ORIGINAL

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Subiectul mesajului: MANAGEMENT ORIGINAL
Roboţelul LAZIOFOREVER
[IMG]https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/2m6253b.jpg[/IMG]

Roboţelul de anunţuri şi reclame al comunităţii LAZIOFOREVER
Sus
MANAGEMENT ORIGINAL Spacer
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Pariuri in Management
» PROGRAM MANAGEMENT
» Campionat Fisier Original
» Propunere Campionat Lazio cu Management
» CAMPIONAT LIGA 1 BERGENBIER CU MANAGEMENT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: 

MANAGEMENT ORIGINAL INnX0wW :: Propuneri cupe

-
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente