Autor | Mesaj |
---|
Marian LAZIO Addict
Mesaje : 561 Data de înscriere : 17/05/2015 Vârstă : 23 Localitate : Perii-Brosteni Account ID Gameranger * : marinmafia2010 User Gameranger * : Din dragoste se naste ura !
| Subiect: Inscriere!! Dum 17 Mai 2015, 13:26 | |
| Nick:Marian Y!M:marinmafia2010 Vârstă: 14 Localitate:Alexandria Ai mai lucrat cu un forum: Da Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da (pe competiţii.ro, fifaclub, lords, efl ) Ce părere ai despre acest forum: Este destul de misto!! In special Tema |
|
| |
laurfzr Jucator veteran
Mesaje : 319 Data de înscriere : 11/06/2015 Vârstă : 32 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Joi 11 Iun 2015, 21:49 | |
| Nick: laurfzr Y!M: laur_fzr Vârstă: 23 Localitate: Bucuresti Ai mai lucrat cu un forum: Da Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da (campionate.ro, iplay.ro - admin) Ce părere ai despre acest forum: E impresionanta longevitatea. GG! EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : Da |
|
| |
MaDaLiN Jucator incepator
Mesaje : 19 Data de înscriere : 17/08/2015 Vârstă : 27 Localitate : Bucuresti User Gameranger * : Buna
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 17 Aug 2015, 13:21 | |
| Nick:MaDaLiN Y!M:madalin.lazioforever Varsta:18 Localitate:Bucuresti Ai mai lucrat cu un forum:Da Ai mai jucat in campionate de FIFA:Nu Ce parere ai despre acest forum:Este OK. Esti de acord cu regulamentul de joc?:Da
P.S.:Particip numai in campionate in care se joaca cu fisierul original. |
|
| |
DRGS RESTRICTED
Mesaje : 6 Data de înscriere : 25/08/2015 Vârstă : 30 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mar 25 Aug 2015, 16:04 | |
| Nick: DRGS Y!M: sidayn95 Vârstă: 20 Localitate: Bucuresti Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da (fifaclub, efl) Ce părere ai despre acest forum: O parere ok EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
adidASS Jucator nou venit
Mesaje : 4 Data de înscriere : 26/08/2015 Vârstă : 31 Localitate : Targu-Mures
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mier 26 Aug 2015, 21:23 | |
| Nick: adidASS Y!M: calin.crinutz Varsta: 22 Localitate: Targu-Mures Ai mai lucrat cu un forum:da, dar putin Ai mai jucat in campionate de FIFA: da Ce parere ai despre acest forum: ok Esti de accord cu regulamentul de joc?: da
|
|
| |
alex0090 Jucator semi-profesionist
Mesaje : 61 Data de înscriere : 02/09/2015 Vârstă : 29 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mier 02 Sept 2015, 14:03 | |
| Nick:Alex Y!M:stelist.alex Vârstă: 20 Localitate:Buzau Ai mai lucrat cu un forum: Da Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da de foarte mult timp pe acest site. Ce parere ai despre acest forum: ok Esti de accord cu regulamentul de joc?: da
|
|
| |
Mihai11 Jucator nou venit
Mesaje : 4 Data de înscriere : 10/09/2015 Vârstă : 26 Localitate : Giurgiu
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Joi 10 Sept 2015, 14:39 | |
| Nick:Mihai11 Y!M:mihaififa2011 Varsta:17 Localitate:Giurgiu Ai mai lucrat cu un forum:Da Ai mai jucat in campionate de fifa:Da, tot cu management dar la alta fifa. Ce parere ai despre acest forum: Arata super. Esti de acord cu regulamentul de joc?:da |
|
| |
Bogdan2001 Jucator nou venit
Mesaje : 1 Data de înscriere : 29/09/2015 Vârstă : 23 Localitate : Helesteni
| Subiect: da Joi 08 Oct 2015, 21:24 | |
| - Anakin a scris:
ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER
~ Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO ~
• Pentru a juca în LAZIOFOREVER vă rog să vă înscrieţi aici şi să băgaţi în listă id-ul : bobu_bv88 sau tester_lazioforever el vă va explica câte ceva despre Campionat şi vă va testa într-un meci, şi tot el va posta aici dacă ve-ţi fi acceptaţi sau nu. • DACĂ NU SUNTEŢI SERIOȘI / NU CREDEŢI CĂ AVEŢI TIMP SĂ JUCAŢI MECIURILE... MAI BINE NU VĂ ÎNSCRIEŢI, NU FACEŢI DECẬT SĂ NE ÎNCURCAŢI, IAR VOI RISCAŢI EXCLUDEREA SAU CHIAR BANAREA CONTULUI.
NOTĂ: AICI vă înscrieţi fraţilor, nu mai faceţi voi topicuri separate, că nu e greu să citiţi şi să fiţi un pic atenţi.
SFAT: Ne interesează în mod special SĂ JUCAŢI MECIURILE şi să vă vedeţi de treabă în ceea ce priveşte conflictele, cu cât le evitaţi mai bine, cu atât o să fie mai bine pentru voi. De asemenea, citiţi REGULAMENTUL înainte să vă înscrieţi, nu să aflaţi dupa aceea ceva ce, de fapt, nu v-a convenit sau nu ştiaţi. Vă recomand asta ca să nu aveţi surprize.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modelul de înscriere... respectaţi-l cu stricteţe, nu cred că e greu (sau te doare 'mânuţa') să dai Copy-Paste şi să completezi cu informaţiile tale.
Urmaţi următorul model:
Nick: xxl Y!M: xxllazioroma Vârstă: 29 Localitate: Arad Ai mai lucrat cu un forum: DA / NU Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da (pe competiţii.ro, fifaclub, lords, efl ) Ce părere ai despre acest forum: ? EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA / NU
- CEI CARE NU VĂ MAI VEDEŢI MAI JOS ÎNSEAMNĂ CĂ AŢI FOST ACCEPTAŢI / SAU RESPINȘI. Mulţumim pentru atenţia acordată, spor la joc ... şi să jucaţi 'BINE' |
|
| |
el_llorente Jucator amator
Mesaje : 37 Data de înscriere : 12/11/2015 Vârstă : 30 Localitate : Arad
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Joi 12 Noi 2015, 13:14 | |
|
Nick:el_llorente Y!M:el_llorente Varsta:21 Localitate:Arad Ai mai lucrat cu un forum: NU Ai mai jucat in campionate de FIFA: DA Ce parere ai despre acest forum:cred ca este un forum care se mentine ok ,pentru mine ar fi o provocare am experienta in jocurile de fifa si este o competitie interesanta !va multumesc ESTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA
|
|
| |
ManchesterUnited Winner
Mesaje : 355 Data de înscriere : 22/11/2015 Vârstă : 24 Localitate : Bucuresti Account ID Gameranger * : fcmanunited
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Dum 22 Noi 2015, 17:20 | |
| Nick:ManchesterUnited Y!M:fcmanunited Varsta:25 Localitate:Berceni Ai mai lucrat cu un forum:Da Ai mai jucat in campionate de fifa:Nu, dar sunt un om corect si daca pierd nu o sa injur sau sa ma retrag, etc.. Ce parere ai despre acest forum:Arata super ok avand in vedere ca este gratuit si se pare ca este de lunga durata Esti de acord cu regulamentul de joc: Da |
|
| |
gusi99 Winner
Mesaje : 390 Data de înscriere : 02/12/2015 Vârstă : 26 Localitate : arad Account ID Gameranger * : alex99g
| Subiect: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mier 02 Dec 2015, 19:52 | |
| Nick: Rooo3 Y!M: ale99_ferrari Varsta: 17 Localitate: Valcea Ai mai lucrat cu un forum: NU Ai mai jucat in campionate de FIFA: Da Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok ESTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC: DA |
|
| |
Blaziny Jucator nou venit
Mesaje : 7 Data de înscriere : 11/12/2015 Vârstă : 32 Localitate : Galati
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Vin 11 Dec 2015, 17:17 | |
| Nick: Blaziny Y!M:achriss.blaziny Varsta:23 Localitate:Galati Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da( ESL;Competitii) Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA
|
|
| |
ShadowNexo Jucator nou venit
Mesaje : 9 Data de înscriere : 29/11/2015 Vârstă : 24 Localitate : Ploiesti
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Joi 17 Dec 2015, 10:36 | |
| Nick: ShadowNexo Y!M: serban_gabriel1999@yahoo.comVârstă: 16 Localitate: Ploiesti Ai mai lucrat cu un forum: NU Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da Ce părere ai despre acest forum: ok EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
ShadowNexo Jucator nou venit
Mesaje : 9 Data de înscriere : 29/11/2015 Vârstă : 24 Localitate : Ploiesti
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Dum 20 Dec 2015, 17:59 | |
| Nick: ShadowNexo Y!M: serban_gabriel1999@yahoo.comVârstă: 16 Localitate: Ploiesti Ce părere ai despre acest forum: buna EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Dum 20 Dec 2015, 22:54 | |
| - Blaziny a scris:
- Nick: Blaziny
Y!M:achriss.blaziny Varsta:23 Localitate:Galati Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da( ESL;Competitii) Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA
numai eu am vazut ca s-au retras 3 insi.. lista asta e degeaba? |
|
| |
xxl Administrator
Mesaje : 2768 Data de înscriere : 27/09/2010 Vârstă : 42 Localitate : Arad Account ID Gameranger * : 1008334 User Gameranger * : don corleone
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 21 Dec 2015, 14:35 | |
| - Blaziny a scris:
- Blaziny a scris:
- Nick: Blaziny
Y!M:achriss.blaziny Varsta:23 Localitate:Galati Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da( ESL;Competitii) Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA
numai eu am vazut ca s-au retras 3 insi.. lista asta e degeaba? mi-ai parut foarte ciudat din ce am vorbit cu tine si cred ca in proportie de 90% ca esti unul din jucatorii care au fost exclusi de pe acest forum daca nu ma insel de cel putin 2-3 ori ......nu inteleg de ce insisti sa joci aici daca sti ca ne-ai creat atatea probleme ... Era mai simplu sa-mi fi spus de la inceput ca ai jucat aici cu id-ul respectiv si atunci poate iti mai dadeam o sansa .... |
|
| |
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 21 Dec 2015, 14:55 | |
| xxl..nu am jucat niciodata pe forumul asta..daca voi credeti ca sunt nush ce jucator si de aceea nu ma primiti va respect decizia ,dar sunteti prea panicati va spun sincer..mai bine va uitati in gradina voastra inainte sa judecati pe altii care vor sa joace la voi.Aveti multi jucatori instabil psihic care ocupa functii pe site-ul asta.M-am uitat la reclamatii si am vazut cum se opereaza o problema (punctuletz)..asta e |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 21 Dec 2015, 17:07 | |
| id:Sen7iment. Nick: Sen7iment. Vârstă: 21 Localitate: Braila Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA Mentiuni:Am jucat pe acest forum inca de la infiintarea lui,chiar daca am creat probleme si am fost nervos in anumite situatii,cred ca toata lumea a avut momente urate la fifa,se cearta prieteni intre ei la fotbal,dar niste necunoscuti la un joc atat de drag.Vreau sa revin in comunitatea lazio pentru ca vreau sa joc din nou aici si sa imi aduc aminte de niste momente frumoase din copilariea mea.Am fost exclus pentru injurii nu am facut nimic exagerat.Am fost pedepsit mult prea drastic si de aceea cred ca merit o ultima sansa(Asa ca de Craciun).Daca vreti sa ma reprimiti va multumesc! |
|
| |
ANDREY92 Organizator de Cupe
Mesaje : 840 Data de înscriere : 15/10/2010 Vârstă : 32 Localitate : Iasi Account ID Gameranger * : andrei92 User Gameranger * : de la foarte bine in sus :-*
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 21 Dec 2015, 19:20 | |
| - Sen7iment. a scris:
- id:Sen7iment.
Nick: Sen7iment. Vârstă: 21 Localitate: Braila Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA Mentiuni:Am jucat pe acest forum inca de la infiintarea lui,chiar daca am creat probleme si am fost nervos in anumite situatii,cred ca toata lumea a avut momente urate la fifa,se cearta prieteni intre ei la fotbal,dar niste necunoscuti la un joc atat de drag.Vreau sa revin in comunitatea lazio pentru ca vreau sa joc din nou aici si sa imi aduc aminte de niste momente frumoase din copilariea mea.Am fost exclus pentru injurii nu am facut nimic exagerat.Am fost pedepsit mult prea drastic si de aceea cred ca merit o ultima sansa(Asa ca de Craciun).Daca vreti sa ma reprimiti va multumesc! deci s-a dat de gol |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mar 22 Dec 2015, 13:24 | |
| - A N D R E Y 92 a scris:
- Sen7iment. a scris:
Nick: Sen7iment. Vârstă: 21 Localitate: Braila Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA Mentiuni:Am jucat pe acest forum inca de la infiintarea lui,chiar daca am creat probleme si am fost nervos in anumite situatii,cred ca toata lumea a avut momente urate la fifa,se cearta prieteni intre ei la fotbal,dar niste necunoscuti la un joc atat de drag.Vreau sa revin in comunitatea lazio pentru ca vreau sa joc din nou aici si sa imi aduc aminte de niste momente frumoase din copilariea mea.Am fost exclus pentru injurii nu am facut nimic exagerat.Am fost pedepsit mult prea drastic si de aceea cred ca merit o ultima sansa(Asa ca de Craciun).Daca vreti sa ma reprimiti va multumesc!
deci s-a dat de gol nu s-a dat nimeni de gol.Nici nu am intrat si deja unii incep cu rautati si dupa tot eu sunt vinovat.. |
|
| |
bobu Administrator
Mesaje : 2411 Data de înscriere : 27/03/2013 Vârstă : 36 Localitate : Brasov Account ID Gameranger * : bobu11
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mar 22 Dec 2015, 15:21 | |
| - Sen7iment. a scris:
Nick: Sen7iment. Vârstă: 21 Localitate: Braila Ce părere ai despre acest forum: E foarte ok. EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA Mentiuni:Am jucat pe acest forum inca de la infiintarea lui,chiar daca am creat probleme si am fost nervos in anumite situatii,cred ca toata lumea a avut momente urate la fifa,se cearta prieteni intre ei la fotbal,dar niste necunoscuti la un joc atat de drag.Vreau sa revin in comunitatea lazio pentru ca vreau sa joc din nou aici si sa imi aduc aminte de niste momente frumoase din copilariea mea.Am fost exclus pentru injurii nu am facut nimic exagerat.Am fost pedepsit mult prea drastic si de aceea cred ca merit o ultima sansa(Asa ca de Craciun).Daca vreti sa ma reprimiti va multumesc! Niste cuvinte frumoase si sincere spuse de tine sentiment,cuvinte de om sincer sper dar din pacate nu te pot primi inapoi pt ca majoritatea jucatorilor de aici nu cred ca ar fi de acord dat fiind faptul ca esti prea vulcanic uneori.Imi pare rau |
|
| |
Vali Jucator semi-profesionist
Mesaje : 83 Data de înscriere : 28/12/2015 Vârstă : 33 Localitate : Timisoara
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Mar 29 Dec 2015, 00:03 | |
| Nick: Vali Y!M: miscovvalentin Vârstă: 24 Localitate: Timisoara Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Momentan de 1 luna joc in lords Am mai jucat in lords de la fifa 08 la fifa 11 .acu 4 5 ani inainte sa fac o pauza mare Dar am revenit Ce părere ai despre acest forum: ? Foarte frumos si foarte serios la prima vedere !!! EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
Rattle Jucator regular
Mesaje : 49 Data de înscriere : 04/01/2016 Vârstă : 33 Localitate : Pitesti
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Lun 04 Ian 2016, 11:54 | |
| Nick: Rattle Y!M: rattlesnake_punk Vârstă: 24 Localitate: Pitesti Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da ( lords, efl ) Ce părere ai despre acest forum: ? Are istorie EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
joker1697 Jucator incepator
Mesaje : 12 Data de înscriere : 13/01/2014 Vârstă : 31 Localitate : deva
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Joi 07 Ian 2016, 19:05 | |
| Nick:dan Y!M: joker1697 Vârstă: 25 Localitate: Deva Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Da Ce părere ai despre acest forum: ? Este OK EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA |
|
| |
Aizen Jucator nou venit
Mesaje : 2 Data de înscriere : 15/01/2016 Vârstă : 27 Localitate : Oltenita
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO Vin 15 Ian 2016, 16:30 | |
| Nick: AizenF2S Y!M: alucard.cs16 Vârstă: 18 Localitate: Oltenita Ai mai lucrat cu un forum: DA Ai mai jucat în campionate de FIFA: Nu Ce părere ai despre acest forum: E frumos EȘTI DE ACORD CU REGULAMENTUL DE JOC ? : DA
Ultima editare efectuata de catre Aizen in Sam 16 Ian 2016, 19:22, editata de 2 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO | |
| |
|
| |
| ÎNSCRIERI ÎN LAZIOFOREVER - Pentru cei care NU au mai jucat NICIODATĂ ÎN LAZIO | |
|