|
Autor | Mesaj |
---|
alynn V.I.P
Mesaje : 343 Data de înscriere : 12/10/2010 Vârstă : 33 Localitate : Buzau
| Subiect: Cupa Ligii Lazioforever Sam 10 Oct 2015, 12:38 | |
| M-am gandit la o cupa sistem eliminatoriu. Se va juca cu fisier 2015 doar TUR. Vor fi 16 echipe cele mai bune din fifa.Va fi tragere la sorti cu random.org(Live).Iar daca nu iti comvine echipa poti alege alta care nu este in cupa. |
|
| |
Marian LAZIO Addict
Mesaje : 561 Data de înscriere : 17/05/2015 Vârstă : 23 Localitate : Perii-Brosteni Account ID Gameranger * : marinmafia2010 User Gameranger * : Din dragoste se naste ura !
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Sam 10 Oct 2015, 21:13 | |
| Parerea mea este ca nu isi are rostul aceasta cupa deoarece, ceva gen asta este si SUPERLEAGUE Parerea Mea ! |
|
| |
alynn V.I.P
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Sam 10 Oct 2015, 21:59 | |
| omule cum sa fie asa in superleague?daca nu ai inteles o sa iti desenez uite...
===== ======== vs ------------ vs ===== | ========= ===== vs ----------- ===== | ======== ===== vs ------------- vs ===== | ========= ===== vs -------------- ===== |========= ===== vs -------------- vs ===== |========= ===== vs ------------- ===== | ========= ===== vs ------------ vs ===== | ========== ===== vs ------------ =====
ai inteles???? |
|
| |
Marian LAZIO Addict
Mesaje : 561 Data de înscriere : 17/05/2015 Vârstă : 23 Localitate : Perii-Brosteni Account ID Gameranger * : marinmafia2010 User Gameranger * : Din dragoste se naste ura !
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Sam 10 Oct 2015, 22:27 | |
| - alynn a scris:
- omule cum sa fie asa in superleague?daca nu ai inteles o sa iti desenez uite...
===== ======== vs ------------ vs ===== | ========= ===== vs ----------- ===== | ======== ===== vs ------------- vs ===== | ========= ===== vs --------------
===== |========= ===== vs -------------- vs ===== |========= ===== vs ------------- ===== | ========= ===== vs ------------ vs ===== | ========== ===== vs ------------ =====
ai inteles???? EDIT: Nu Am nevoie ca sa imi desenzi tu, eu mi-am spus parerea mea doar nu o sa te superi din cauza unei pareri+ca am inteles fara sa-mi desenezi tu |
|
| |
Mihai11 Jucator nou venit
Mesaje : 4 Data de înscriere : 10/09/2015 Vârstă : 26 Localitate : Giurgiu
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Dum 11 Oct 2015, 14:06 | |
| |
|
| |
alynn V.I.P
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Dum 11 Oct 2015, 23:16 | |
| - Mihai11 a scris:
- Un Rahat.
Aveti cont de o saptamana si va dati cu parerea?Mi-e unu mi-ar fi rusinee.... |
|
| |
alynn V.I.P
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Dum 11 Oct 2015, 23:16 | |
| - Cosareanu Marian1 a scris:
- alynn a scris:
- omule cum sa fie asa in superleague?daca nu ai inteles o sa iti desenez uite...
===== ======== vs ------------ vs ===== | ========= ===== vs ----------- ===== | ======== ===== vs ------------- vs ===== | ========= ===== vs --------------
===== |========= ===== vs -------------- vs ===== |========= ===== vs ------------- ===== | ========= ===== vs ------------ vs ===== | ========== ===== vs ------------ =====
ai inteles???? EDIT: Nu Am nevoie ca sa imi desenzi tu, eu mi-am spus parerea mea doar nu o sa te superi din cauza unei pareri+ca am inteles fara sa-mi desenezi tu Nu ma supar era vorba ca nu ai inteles..... |
|
| |
Mihai11 Jucator nou venit
Mesaje : 4 Data de înscriere : 10/09/2015 Vârstă : 26 Localitate : Giurgiu
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever Mier 14 Oct 2015, 20:39 | |
| - alynn a scris:
- Mihai11 a scris:
- Un Rahat.
Aveti cont de o saptamana si va dati cu parerea?Mi-e unu mi-ar fi rusinee.... Am eu cont de o saptamana dar tu ai de 5 ani si tot te fac la fifa. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cupa Ligii Lazioforever | |
| |
|
| |
|