Dupa cum se stie FIFA 11 a fost modificat la controale fata de versiunile anterioare
Controalele au dat multa bataie de cap utilizatorilor ce folosesc tastatura , chiar si mie
Dupa 3 zile in care am participat la campionatul de fifa 11 m-am ales numai cu infrangeri datorita controlului
,pur si simplu nu aveam control deoarece Standing Tackle se face pe tasta S si nu pe D ca la versiunile de FIFA anterioare
Intrun final mam gandit sa mut Standing Tackle pe tasta D si sa nu mai fie pe S , deci numai Standing Tackle
Definitie Standing Tackle ---cand tii apasata aceasta tasta jucatorul fuge automat spre minge
Dupa un timp in care am configurat tastele si apoi am facut noi profile in joc selectand Configure my own si nu clasic
la control , am reusit sa mut Standing Tackle pe D si sa nu mai fie pe S :cheers: :cheers:
Cine vrea salvarea la controale intrucat D sa fie Standing Tackle si nu S cum e setat de Pc
sa o ia de aici
http://www.megaupload.com/?d=Y7871CEGDezathivati si apoi vedeti ca aveti un Text DOcument cu numele Atentie!!
Cititi acolo ce aveti de facut --nu e greu doar mutati cei acolo in my documents>>>FIFA11
Controalele mele
S-----Pasa scurta
A-----Centrare , intrare prin alunecare
D-----Sut si acea smecherie setata de mine Standing Tackle
Space-schimbare jucator
E------Sprint
W-----pase lunga
Pentru lob apasati intai Space mentineti apasat si apoi D
Daca va fost de ajutor lasati comment