Avand in vedere faptul ca nu se prea joaca , iar jucatorii noi nu se prea omoara cu jucatul as zice sa ne orientam spre jucatorii care au jucat mai demult pe acest forum . Pe multi i-am sters din lista , pe unii nu i-am mai vazut de f multa vreme.
Daca cineva poate sa dea niste informatii despre cativa jucatori vechi care au lasat o buna impresie pe acest forum:
1. cristianici dupa cum am mai vb cu el nu mai are timp sa revina printre noi
2. cosmin_fifa2009_vl am mai vb cu el toamna trecut mi-a zis ca revine , am inteles ca s-a insurat deci e posibil ca nu-l mai lasa nevasta sa joace fifa
3. metal_grave_digger a fost un om deosebit pe care il astept sa revina printre noi, am vb cu el acum 2 luni si mi-a zis ca e ocupat mai mult cu femeile decat sa stea pe acasa , dar a zis ca poate revine intr-o buna zi
4. andreyemy1992 din cate stiu eu e ocupat cu faculta
5. ombladon_catalyn a fost un om serios care a ajutat forumul la greu , dar in ultimele 2 reaparitii pe acest forum mi-a produs numai nervi iar de aceea l-am trecut la ignore
6. cher_mariann era unul din cei mai buni jucatori de fifa 11 , nu l-am mai vazut de multa vreme ..nu stiu ce s-a intamplat cu el
7. vrabie_adrian87 unul din cei mai vechi jucatori de pe acest forum, o sa intoarca cat de curand
8. cosmyn_6666 um om deosebit , am vb cu el zilele trecute si mi-a zis ca luna viitoare se insoara si e ocupat omul cu pregatiri. casa de piatra din partea noastra
9. copil_claudiu91 din acte am inteles eu e plecat in spania
10. marian_golgeter21 nu l-am mai vazut de multa vreme
11. ombladon20cm mi-a zis ca nu-i place fifa 11
12. ifrimg s-a mutat cu munca in alt oras, o sa revina la vara
13. king_castle_leny fostul meu coleg de faculta si fost moderator, a zis ca nu prea are timp sa revina
14. ady_mutu_4you un fost moderator de la fifa 08, momentan e student in alt oras
15. mikay_fifamaster n-am mai vb de multa vreme cu el
16. vedeta_9 un fost campion la fifa 09, n-am mai vb cu el
17. deadmarius, n-am mai vb cu el de multa vreme
18. ceaparu s-a apucat de fifa 12
19. dumitru_misu2009 s-a apucat de fifa 12
20. mariantgvro e plecat la munca in spania
21. djalex88jamaika un jucator cu care m-am inteles f bine, n-am mai vb cu el de anul trecut
22. sniper_colt80 nu mai tsiu nimic de el
23. ronaldinho_10_the_best nu mai stiu nimic de el de la fifa 09
24. carioca_man nu mai stiu nimic de el
25. victormihaioancea s-a lasat de jucat fifa
26. jsk_18_2006 un om de baza la fifa 09 si 2010
27. alyn_dany07 un fost moderator
28. alexx_messi10 omul in care am avut mare incredere si pe care il vedeam administrator in locul meu dar din pacate m-a dezamagit complet
29. robi_baza_69 nu mai stiu nimic de el